CUMBERNATION ~ Egyetlen magyar forrásod Benedict Cumberbatchről
Vendégkönyv
[48-29] [28-9] [8-1]

2012.10.10. 11:43 Idézet
Sziasztok! Valaki elmeselne nekem, hogy miről is szól pontosan a "posh bashing" botrány Ben körül? Köszi, kriszta
Válasz:

Az egész botránnyal az a baj, hogy az eredeti interjú, amire lecsapott az (amúgy közepesen megbízható) Guardian és a nyomán a többi magazin, többet nem elérhető - gondolom, Ben/az ügynöke kérésére/személyiségi jogok miatt törölték, mindenesetre az eltávolítása azt mutatja, hogy egy félreértésről van szó.

Tény, hogy Benedict se azt nem szereti, hogy folyvást "posh" szerepeket kap és a neveltetése meg a külseje miatt beskatulyázzák, se azt, hogy olyannak skatulyázzák be, aki mindultalan erre panaszkodik - viszont hogy kijelentette volna, hogy emiatt elhúz az USA-ba és Britannia mehet a búsba, ugyancsak megkérdőjelezhető, ugyanis:

  • "It’s all so predictable. So domestic, so dumb. It makes me think I want to go to America." - ezt az idézetet lehetett olvasni az eredeti interjúban, ezek (állítólag) Ben szóról-szóra idézett kijelentései, és az egészről sikít a feltételes mód: "Már-már azon vagyok, hogy Amerikába költözzem", de még ennél is árnyaltabb, finomabb, szolidabb. Nem fenyegetés és nem is kirohanás, egyszerűen csak egy keserű kijelentés, amire lecsaptak.
  • Közismerten hazafias. Amivel problémája van, az a brit média és a tipikus szerepek, amiket kap, ez viszont nem indokolja az emigrációt: ráadásul, ahogy a hollywoodi szerepeit elnézem, azok sem fantáziadúsabbak...


    Összefoglalva, a posh-bashing botrány csak egy botrány, ahol Benedict túlságosan is őszinte szavait igyekeztek kiforgatni, és a Downton Abbey-skandalumhoz hozzácsapva a sajtó most megpróbálja Benedictet kiábrándultnak és arrogánsnak beállítani. Félek, a média nyomása most fel is fogja kavarni szegényt, de bízom a sajtósaiban és az ügynökében, és remélem, ha bármiféle nyilatkozatot ad a botrányra, azt egy vágatlan videóinterjú formájában teszi: bár a legjobb az lenne, ha nem is reagálna, mert erre egyszerűen...nincs mit. - Reisuto

2012.09.09. 14:05 Idézet

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni technikai kérdésben! Meg szeretném nézni a Parade's End-et a nowvideo.hu-n, de sajnos rettentően akadozik, nem igazán élvezhető :( Pedig elvileg elegendő kell legyen a 4/2 megás net, és úgy tudom, hogy az online filmeknek nincs nagy gépigényük! Mi lehet a gond? Úgy néz ki, öreg vagyok már ezekhez a technikai dolgokhoz, illetve van hová fejldőni :)) Előre is nagyon köszönöm a segítséget! :)

El szeretném még mondani, hogy soha nem gondoltam volna, hogy arccal harminc felé még rajongóvá válhatok, aki egy olyan kincsesbányában kutakodik órákon át, mint a honlapotok...! Gratulálok hozzá, és külön hatalmas gratula a fordításokhoz, igényes mind egytől-egyig! Csak így tovább, és sok örömet és sikert kívánok a továbbiakban is! :)


Hello Liliana! :D Üdv köreinkben, és bocsánat a kissé megkésett és nem épp kielégítő válaszért - sajnos ötletem sincs, mi ütött a nowvideóba nálad, tényleg működnie kéne D: Letöltés semmiképpen nem játszik? Angolul nagyon sok linkről elérhető innen, de más feliratos forrást sajnos nem tudok. :( Az HBO műsorra fogja tűzni Magyarországon is, azt még nem tudni, felirattal vagy szinkronnal.

Nagyon szépen köszönjük a lelkes dicséreteket :D

Reisuto, segédszerk.


2012.09.07. 19:22 Idézet

Sziasztok! Ez az oldal naaaaagyon ott van! :) Gratulálok nektek! :) Jó látni, hogy Benedict nálunk is egyre népszerűbb, bár azért örülnék ha annyira népszerű lenne, hogy csak annyit kéne mondanom hogy Benedict, és mindenki tudná miről van szó, és nem kéne megaláznom magam azzal hogy kimondom hogy Cumberbatch :D  Csak így tovább, és sok sikert nektek a továbbiakban! :)

(Van pár Sherlockos sajátgyártású háttérképem, ha esetleg van rá mód, hogy feltegyétek szívesen a rendelkezésetekre bocsáltom:) Nem tudom hogy ennek mi a menete, hogy hol kéne jelezni, remélem nem sértek szabályt :))


Hello, és bocsánat a megkésett válaszért :D A fiú jó úton marad afelé, hogy már hazai pályán is ismerjék és elismerjék, még egy-két hollywoodi dobás, és nem kell majd mitől aggódni :D

Természetesen nem sértesz szabályt, minden saját készítésű munkának nagyon örülünk és szívesen látjuk - dobtam is neked egy e-mailt! :D

Reisuto, segédszerk.


2012.08.21. 21:14 Idézet
cathy

Sziasztok!

Még csak ma reggel találtam rá az oldalra, de máris nagy rajongója vagyok! Olyan sok aranyos, érdekes cikket találtatok Benedictről, és annyira szórakoztató keresgélni az oldalon, hogy rögtön vagy 3 órát töltöttem ezzel :) Hihetetlenül kreatív az oldal, baromi jól csináljátok, csak így tovább!

Lenne egy kérdésem is: épp arra készülök, hogy megnézzem a Frankensteint az Urániában, és arról érdeklődnék, hogy melyiket érdemes megnézni: amikor Benedict a Teremtmény, vagy amikor a doktort alakítja? Előre is köszönöm a választ!


Válasz:

Szia! Köszönjük szépen! Nézz be hozzánk minél gyakrabban!
Ami a Frankensteint illeti, én láttam mind a két szereposztásban és azt javaslom, hogyha teheted nézd meg mind a kettőt. Ben fantasztikus mindkét szerepben, de ha mindenképpen választani kell, akkor én a Benedict-Teremtmény, JML-Viktor változatot ajánlom. Várjuk a beszámolót, hogy hogy tetszett :)

Abby
 


2012.04.29. 16:29 Idézet
Wynter

Sziasztok!

Először is gratulálni szeretnék, amiért létrehoztátok ezt a honlapot, mint afféle gyűjtőhelyét a Benedictes információknak.  

Öröm látni, hogy szinte naponta frissül- bővül a tartalom, és ami különösen kedves számomra: a magyarra lefordított cikkekből is találunk néhányat -reményeim szerint egyre többet és többet.  

(Bár szeretem azt hinni, hogy nagyjából tisztában vagyok az angol nyelv rejtelmeivel, azért mégis kényelmesebb magyarul olvasgatni.)

Ha élhetnék egy óvatos javaslattal: a Benedict ABC-ben a J betűnél szerepelhetne a jóga is, mint Ben egyik kedvenc szabadidős elfoglaltsága, és habtestének csodás karbantartója. 

Még egyszer gratulálok és lankadatlan lelkesedést kívánok nektek a továbbiakban is.


Szia! :) Köszönjük szépen! A lefordított cikkek számának növekedésében én is reménykedem, augusztusban nyelvvizságzom, így Benny fiú tökéletes lehetőség a gyakorlásra. :) Köszi az észrevételt, máris beírom. :) Nekem, és biztos vagyok benne, hogy Reisutonak sincs hiánya a lelkesedésből, nem is lesz, én személy szerint egy kis plusz időt kívánnék magamnak. :D Még egyszer köszi, nagyon kedves vagy! ^^

      Larewen


2012.04.14. 22:44 Idézet

Kedves PortálTulajdonos!

 

Érdekel havi 1000 Ft-ért cserébe napi 200-250 látogató 1 hónapon át?

Tehát én 1 hónapon át szolgáltatom Neked a napi 200 plusz látogatót, amiért Te mindössze 1000 Ft-ot fizetsz nekem 1 hét után.

Ezzel feljebb kerülsz a TOPlistán és több potenciális vevőd lesz, több látogatód, miegymás. Kihasználhatod hosszútávú linkcsere építésre, vagy bannercserére, Te döntöd el. Egy nagyobb látogatottságú oldallal könnyebben cserélnek linket a nagyok is, amit a későbbiekben előnyödre használhatsz ki ;)

 

Ha érdekel kérlek írj vissza.

Próbanap Neked is jár, ha szólsz felnyomom 200-zal bármelyik nap, ha érdeklődést mutatsz csak nem hiszed, hogy működne, ez egyáltalán nem gond.

 

üdv

Genir


Szia! Köszi, de megvagyunk mi a normális látogatóinkkal, nem kellenek generáltak. :)

     Larewen


2012.02.03. 22:57 Idézet
KIM

SZEP AZ OLDAL


Szia! Köszönöm szépen! :)

         Larewen


2012.01.31. 17:50 Idézet

Szia!

Egészen konkrétan ~felsikkantottam~, amikor a sherlock-holmes gportalon láttam, hogy vége van magyar cumberoldal <3 A dizájn rögtön megfogott, valahogy olyan, mint egy díszlet - otthonos és mégis titokzatos.

A tartalom jól összeválogatott, igényes és gondos. Tehát minden elismerésem!

Nem tudom, benne lennél-e egy cserében. Az én oldalam témája elég khm, specifikus. Slash fanfictinöket írok többek közt a BBC Sherlock világából, és azt még nem sikerült kiderítenem, te hogyan viszonyulsz ehhez ^^" Mindenesetre, ha nincs ellenedre, én nagyon szívesen kiteszlek, mert szeretném reklámozni az oldaladat, azt hiszem, a látogatóimat érdekelné :D

Sok szeretettel,

Reisuto

slashmiegymás
http://reisuto.blogspot.com


Szia! Jajj nagyon szépen köszönöm a dícséretet, aranyos vagy! :) A slasht, hát izé, szóval IMÁDOM! :D Mehet a csere és mindjárt olvasgatok is a lapodon... :P ^^

          Puszi, Larewen
 


[48-29] [28-9] [8-1]

 
Hello!

Benedict Cumberbatch, Emmy díjas, Oscar és többszörös Golden Globe jelölt brit színész. A Star Trek Into Darkness, és a The Imitation Game sztárja. A modern Sherlock Holmes, Doctor Strange és Smaug, a sárkány megformálója. A Brit Birodalom Rendjének parancsnoka, nagylelkű jótékonykodó, férj és apuka. Honlapunk küldetése, hogy összegyűjtsünk róla minden fellelhető információt, legyen az kép, videó, riport, hírmorzsa vagy érdekesség.

 
Navigáció

>> Főoldal
>> Mr. Cumberbatch
>> Sherlock
>> Galéria
>>Új Galéria
>> Média
>> Extrák
>> Fórum
>> Oldal

 
Chat

Szépen kérünk benneteket, hogy se Benedictet, se a hozzátartozóit (sőt, ha lehet, senkit) ne szidjátok a társalgóban, és igyekezzetek úrihölgyek módjára beszélgetni.

 
Projektek

Avengers: Infinity War
Doctor Strange
2018. április 26. (hun)

How the Grinch
Stole Christmas
Grinch

2018. november 9. (USA)

Jungel Book
Sheer Khan
2018. október 19. (USA)

Magik
Lewis
2018

Melrose
Patrick Melrose
2018. május 13.

The War Magician
Jasper Maskelyne
2018 (?)

Captain Marvel
Doctor Strange
2019. március 8. (USA)

Untitled Avengers Movie
Doctor Strange
2019. ősz (?)

Rogue Male
Capt. Alan Thorndike
2019?

How To Stop Time
Tom Hazard
2019-2020 (?)
 

 
Barátaink

best movies by larewen

 //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png Trónok Harca
 https://lh6.googleusercontent.com/-JcQFfgAJsuw/UBA3zCHJwsI/AAAAAAAABGM/Khep3dJ4ep0/s55/jeremy.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-t-xhnVcpZgk/UBhjqddqzhI/AAAAAAAABHM/M8lQx3aPBRI/s55/bookz.jpg my chemical romance https://lh6.googleusercontent.com/-DD6fXQRL09k/UO8WOIl-4KI/AAAAAAAAB48/W9LrA11g3Eg/s55/rdj.jpg
 
  Vettel
  Grimm Disney Sorozatok birodalma //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png

20/ 0 szabad
 

 
Cserék

     ☆ ★

kérj cserét a csetben vagy a VK-ban - és itt hirdess!
szerkesztők: abby, larewen, reisuto, stanci
aktív szerkesztő: Abby
(abby.cumbernation@indamail.hu vagy abby.cumbernation@gmail.com)

 

 
Emlékeztető

Sherlock: The Final Problem
2017. január 15.
22:00 BBC One 

Itt is megtalálsz minket

 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Rajongók
Indulás: 2012-01-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
közérdekű

akadálymentes gportal mozgalom

My Absurd View  Anchime GpLiliana My Happy World Gp.  Kritika Lap 
Novus
  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw  Nox rajongói oldal 
Diametrically Blog Creative Critique  Legends of Stories Cumbernation Gp

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!