CUMBERNATION ~ Egyetlen magyar forrásod Benedict Cumberbatchről
Szőke vs. Barna

Én, amint megláttam Benedict kicsit régebbi civil képeit, azonnal kíváncsi lettem: most mi az eredeti hajszíne? Láttuk szőkén, barnán és a kettő között is: aranybarnán. Lehet, hogy meglepő, de a köztes állapot az eredeti szín. Sötétebb barnára régebben is befestette, valamint a Sherlock miatt újra meg kellett ismételnie, hisz ki hallott már szőke Sherlockról? :) A szőke áll talán a legkevésbé jól neki, de én elfogadnám úgy is - gondolom ezzel nem vagyok egyedül. :P - Larewen

 

És Larewen nem is tévedett - az oldal látogatóinak 3%-a a szöszkebatch mellett tette le a voksát szavazásunkon, de a legnépszerűbb a Sherlock-frizura lett verhetetlen 50%-al.
A fodrászokat valószínűleg Edgar Allan Poe, a krimi-műfaj megteremrőjének fekete fürtjei ihlették meg, akinek Sherlock is nagy rajongója a sorozatban.

 

 

Bár Benedict eleinte panaszkodott, hogy a fekete szín túlságosan feminimmé teszi (a fickó nyilvánvalóan nem szokott tükörbe nézni), egyre gyakrabban látjuk így, hiszen a Star Trekes főgonosz, Khan alakítása is sötét tincseket kívánt meg. A pedáns pomádés feketét ennek ellenére szavazóink mindössze 4%-a favorizálja.

 

 

 

Az eredeti hajáért viszont kétségkívül rajongunk - a barkótlan gingerbatch 11%-al tarolt. A gyönyörű aranybarna fürtök az angol vér bizonyítékai, viszont gyerekkorában gyakran gúnyolták érte. Nem törődik vele - ha teheti, visszafesti erre a színre: állítása szerint így kevesebben ismerik fel. Hmm...

 

 

 

Személyes kedvencem, a barkós gingerbatch 7%-ot szerzett (szép volt, lányok! [fiúk?]) Ezzel a frizurával úgy fest, mint egy viktoriánus úriember, és gyönyörűen kiemeli a szemeit és azokat a legendás arccsontokat. Így főleg a színpadon láthattuk, például a Frankensteinben.

 


 

A hosszú barna egy gyakoribb választás az ő részéről, de nem a szavazóékról: ez a fazon 3%-ot szerzett magának. Színében szinte azonos a Sherlock-hajjal, fazonjában viszont lazább, kócosabb - kényelmesebb.

 

 

 

Bármilyen tündéri is ez a rövid barna (pláne a kis szakállal), mindössze 1% gondolta úgy, hogy ez a tuti befutó.

 

 

 

 

A szavazók 21%-a pedig amellett tette le a voksát, hogy ez egy nagyon gonosz kérdés. Valóban nehéz dönteni, hiszen Ben kopaszon vagy rózsaszín flamingófürtökkel is imádnivaló lenne (ha tudsz magyarul suttyomban és épp ezt olvasgatod: azért ne próbáld ki, oké? Oké.)

- Reisuto

 

 
Hello!

Benedict Cumberbatch, Emmy díjas, Oscar és többszörös Golden Globe jelölt brit színész. A Star Trek Into Darkness, és a The Imitation Game sztárja. A modern Sherlock Holmes, Doctor Strange és Smaug, a sárkány megformálója. A Brit Birodalom Rendjének parancsnoka, nagylelkű jótékonykodó, férj és apuka. Honlapunk küldetése, hogy összegyűjtsünk róla minden fellelhető információt, legyen az kép, videó, riport, hírmorzsa vagy érdekesség.

 
Navigáció

>> Főoldal
>> Mr. Cumberbatch
>> Sherlock
>> Galéria
>>Új Galéria
>> Média
>> Extrák
>> Fórum
>> Oldal

 
Chat

Szépen kérünk benneteket, hogy se Benedictet, se a hozzátartozóit (sőt, ha lehet, senkit) ne szidjátok a társalgóban, és igyekezzetek úrihölgyek módjára beszélgetni.

 
Projektek

Avengers: Infinity War
Doctor Strange
2018. április 26. (hun)

How the Grinch
Stole Christmas
Grinch

2018. november 9. (USA)

Jungel Book
Sheer Khan
2018. október 19. (USA)

Magik
Lewis
2018

Melrose
Patrick Melrose
2018. május 13.

The War Magician
Jasper Maskelyne
2018 (?)

Captain Marvel
Doctor Strange
2019. március 8. (USA)

Untitled Avengers Movie
Doctor Strange
2019. ősz (?)

Rogue Male
Capt. Alan Thorndike
2019?

How To Stop Time
Tom Hazard
2019-2020 (?)
 

 
Barátaink

best movies by larewen

 //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png Trónok Harca
 https://lh6.googleusercontent.com/-JcQFfgAJsuw/UBA3zCHJwsI/AAAAAAAABGM/Khep3dJ4ep0/s55/jeremy.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-t-xhnVcpZgk/UBhjqddqzhI/AAAAAAAABHM/M8lQx3aPBRI/s55/bookz.jpg my chemical romance https://lh6.googleusercontent.com/-DD6fXQRL09k/UO8WOIl-4KI/AAAAAAAAB48/W9LrA11g3Eg/s55/rdj.jpg
 
  Vettel
  Grimm Disney Sorozatok birodalma //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png

20/ 0 szabad
 

 
Cserék

     ☆ ★

kérj cserét a csetben vagy a VK-ban - és itt hirdess!
szerkesztők: abby, larewen, reisuto, stanci
aktív szerkesztő: Abby
(abby.cumbernation@indamail.hu vagy abby.cumbernation@gmail.com)

 

 
Emlékeztető

Sherlock: The Final Problem
2017. január 15.
22:00 BBC One 

Itt is megtalálsz minket

 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Rajongók
Indulás: 2012-01-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
közérdekű

akadálymentes gportal mozgalom

My Absurd View  Anchime GpLiliana My Happy World Gp.  Kritika Lap 
Novus
  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw  Nox rajongói oldal 
Diametrically Blog Creative Critique  Legends of Stories Cumbernation Gp

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!