CUMBERNATION ~ Egyetlen magyar forrásod Benedict Cumberbatchről
Mr. Sherlock Holmes

//cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327692646_98.jpgAdatok : Reisuto
Név: Sherlock Holmes
Szem: Sápadtkék/halványzöld között váltakozik, a közepén arany folt
Haj: Sötétbarna
Életkor: 27
Foglalkozás: Konzultáns detektív - ő találta fel a szakmát
Öltözködés: Letisztult, elegáns. A telefonja és a laptopja egyszerre munkaeszköz és stíluskiegszítő, mindig a legújabb divat szerint.
Káros szenvedély: Alkalmi dohányzás, kokainfüggőség, ópiátok és morfiumszármazékok fogyasztása. Örömmel jelentjük, hogy küzd a démonaival.
Szokások: Szokásában áll lenézni mindenkit és hülyének titulálni őket (ha jó kedve van); összetámasztja az ujjait miközben gondolkozik; ingadozó hangulatból fakadó kitörések; követhetetlenül gyors gondolatmenet és beszéd; John nevének állandó ismételgetése; apró örömtáncok ha éppen boldog; gyerekes viselkedéskultúra
Hobbiból: Hegedül, destruktív a berendezési tárgyakkal szemben, kémiai és más, kétes kísérleteket folytat, szabotálja John életét, érzelmileg zsarolja/terrorizálja/manipulálja a körülötte élőket, és mindeközben mégis imádnivaló.
Különleges ismertetőjegy: Belstaff kabát, kék Paul Smith sál; feltűnő arccsontok; egyáltalán, nehéz nem észrevenni.
Speciális képesség: Álruhák helyett a személyiségét váltogatja.
Röviden: Megtört lángelme
Érdekesség: Bár szociopatának vallja magát, valójában nagyon is törődik azokkal, akik fontosak számára.

 

Jellemzés és kapcsolatok: Larewen

Azt hiszem állíthatjuk, hogy nem csak Sir Arthur Conan Doyle, de a világ egyik legismertebb kitalált karakterét említhetjük ezen a néven. Olvasva a régi könyveket rájöhetünk, hogy az a Sherlock Holmes és a Benedict által megformált, mai modern Sherlock pár vonása igen különböző.
Mr. Holmes egy tanácsadó nyomozó, aki Dr. John Watsonnal, veterán katonával költözik a londoni Baker Street 221B alá. Főbérlőjük Mrs. Hudson, aki egyben házvezetőnőjük is (akármennyire is hangoztatja, hogy nem az). Az első részből azt is megtudhatjuk, hogy Sherlock segített Mrs. Hudson férjét elítéltetni, azóta jó kapcsolatot ápol a hölggyel és olcsóbban adja ki a lakást nekik, valamint az összes "bogarasságát" elnézi az ifjú detektívnek. Természetesen hihetetlenül magas intelligenciája, megfigyelőképessége és logikája itt is kitűnik, de míg a "régi" Sherlock türelmes, kedves és illemtudó, addig a modern változata jóval arrogánsabb és igencsak lekezelően bánik az emberekkel, kivételt képeznek talán barátai: John, Mrs. Hudson és Molly.
Ne feledkezzünk meg Mycroftról sem, akivel eredeti Sherlockunk jó kapcsolatot ápol, itt viszont már az első részben ősellenségének titulálja. Persze ezt később megcáfolják, de koránt sincs köztük jó, testvéri kapcsolat.
Sherlock és a Scotland Yard kapcsolata is jóval szorosabb a modern változatban, részletgazdagabb és a nyomozók állandóak (míg a régi novellákat olvasva mindig másba botlunk). Lestrade viszonylag kedveli őt és elnézi furcsább dolgat, viszont Anderson és Donovan ki nem állhatják, amiben nagy szerepet játszik, hogy hihetetlennek tartják magas intelligenciáját, ellenszenvüket Sherlock is viszonozza.

Saját írás, ne lopd el!

 
Hello!

Benedict Cumberbatch, Emmy díjas, Oscar és többszörös Golden Globe jelölt brit színész. A Star Trek Into Darkness, és a The Imitation Game sztárja. A modern Sherlock Holmes, Doctor Strange és Smaug, a sárkány megformálója. A Brit Birodalom Rendjének parancsnoka, nagylelkű jótékonykodó, férj és apuka. Honlapunk küldetése, hogy összegyűjtsünk róla minden fellelhető információt, legyen az kép, videó, riport, hírmorzsa vagy érdekesség.

 
Navigáció

>> Főoldal
>> Mr. Cumberbatch
>> Sherlock
>> Galéria
>>Új Galéria
>> Média
>> Extrák
>> Fórum
>> Oldal

 
Chat

Szépen kérünk benneteket, hogy se Benedictet, se a hozzátartozóit (sőt, ha lehet, senkit) ne szidjátok a társalgóban, és igyekezzetek úrihölgyek módjára beszélgetni.

 
Projektek

Avengers: Infinity War
Doctor Strange
2018. április 26. (hun)

How the Grinch
Stole Christmas
Grinch

2018. november 9. (USA)

Jungel Book
Sheer Khan
2018. október 19. (USA)

Magik
Lewis
2018

Melrose
Patrick Melrose
2018. május 13.

The War Magician
Jasper Maskelyne
2018 (?)

Captain Marvel
Doctor Strange
2019. március 8. (USA)

Untitled Avengers Movie
Doctor Strange
2019. ősz (?)

Rogue Male
Capt. Alan Thorndike
2019?

How To Stop Time
Tom Hazard
2019-2020 (?)
 

 
Barátaink

best movies by larewen

 //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png Trónok Harca
 https://lh6.googleusercontent.com/-JcQFfgAJsuw/UBA3zCHJwsI/AAAAAAAABGM/Khep3dJ4ep0/s55/jeremy.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-t-xhnVcpZgk/UBhjqddqzhI/AAAAAAAABHM/M8lQx3aPBRI/s55/bookz.jpg my chemical romance https://lh6.googleusercontent.com/-DD6fXQRL09k/UO8WOIl-4KI/AAAAAAAAB48/W9LrA11g3Eg/s55/rdj.jpg
 
  Vettel
  Grimm Disney Sorozatok birodalma //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png

20/ 0 szabad
 

 
Cserék

     ☆ ★

kérj cserét a csetben vagy a VK-ban - és itt hirdess!
szerkesztők: abby, larewen, reisuto, stanci
aktív szerkesztő: Abby
(abby.cumbernation@indamail.hu vagy abby.cumbernation@gmail.com)

 

 
Emlékeztető

Sherlock: The Final Problem
2017. január 15.
22:00 BBC One 

Itt is megtalálsz minket

 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Rajongók
Indulás: 2012-01-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
közérdekű

akadálymentes gportal mozgalom

My Absurd View  Anchime GpLiliana My Happy World Gp.  Kritika Lap 
Novus
  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw  Nox rajongói oldal 
Diametrically Blog Creative Critique  Legends of Stories Cumbernation Gp

 


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human