CUMBERNATION ~ Egyetlen magyar forrásod Benedict Cumberbatchről
Idézetek

"Higgyétek el: a színpadon és a kamera előtt töltött kezdő éveimben sokszor úgy éreztem magam, mintha csak egy mozgó bútordarab lennék. Azóta is csak a legjobbra törekszem."

☆  ☆  ☆

"Tisztán emlékszem rá hogy valaki azt mondta, "ne fogj kezet a kaktusszal", én meg arra gondoltam "Hé, mért ne? Mi baj lehet belőle? A kézfogás egy nagyon barátságos gesztus."" (Iskolás éveiről nyilatkozva)

☆  ☆  ☆

"Ez csodálatos, köszönöm szépen. Ez szépen kiegészíti azt a blogbejegyzést amit tegnap olvastam véletlenül, és ami úgy írt le engem mint "lóarcú, seggnevű, merev és tehetségtelen" fickót. Most már vitatkozhatok az utolsó kettővel, mert kitüntettetek ezzel [Az Év Színésze díjjal], de mi a helyzet az első kettővel? Hát ja: lóarcom van és seggnevem, de nesze nektek  - így születtem." (Díjátadón)

☆  ☆  ☆

"Persze hogy szeretnék pár hónapot Hollywoodban éldegélni, legalább lebarnulnék egy kicsit. [nevet] De hogy teljesen átadjam magam az amerikai életstílusnak? Szó sem lehet róla b*szd meg!"

☆  ☆  ☆

"Próbálom rábeszélni őket hogy Sir Benedictet írjanak [a kávésbögrémre.] Néha hajlandóak."

☆  ☆  ☆

"Színészként meghízhatsz, lefogyhatsz, felragaszthatsz egy hülye orrot, őrült akcentusban beszélhetsz, úgy mozoghatsz mint egy sárkány, és elérheted hogy az emberek a sziporkáidra figyeljenek és istenítsenek azért, milyen különleges vagy. De az ilyesfajta színészet egyszerűen csak "nézz-már-rám", miközben az lenne a dolgod, hogy segíts a közönségnek együttérezni azzal az alakkal, akit a színpadon látnak." (Raido Times 2011)

☆  ☆  ☆

"Tudom, mennyit számítanak a külsőségek. Olyan szerepeket akartam, amikre végül sokkal csinosabb fickókat válogattak be és akkor csak annyit mondtam "hát akkor ez a már pin-up srácé..."... egy olyasfajta színészé mint James McAvoy barátom, aki tündöklik a képernyőn. Nem úgy mint én. De legalább nem kell külön törődnöm az arcommal, mert nem árucikk. Ez hatalmas szabadságot ad. Nem bánom, ha szörnyen kell kinéznem egy szerepért."

☆  ☆  ☆

"Nagyon megtisztelve érzem magam. Sikerült igévé válnom, miszerint "megkámbörbeccseltem az Egyesült Királyság közönségét". Ki tudja, az év végére talán káromkodás is lehetek! Ez kész őrület és nagyon vicces és nagyon megitsztelő."

☆  ☆  ☆

"Egészségesen táplálkoztam, de nem volt ott se nass, se pia, se kenyér, se cukor, se cigi. Szóval amikor vége lett a forgatásnak betoltam egy rostélyos disznósültet." (A Third Star forgatásáról)

☆  ☆  ☆

"Hitlerrel. Megmondanám neki, hogy a festményei remekek, szóval maradjon távol a politikától és törődjön inkább azzal. Élő... a jövendő gyermekeim anyjával, és megkérném hogy vegyen egy mély levegőt és hogy meginna-e velem valamit. " (Amikor megkérdezték, melyik élő és melyik halott személlyel találkozna szívesen és mit mondana)

☆  ☆  ☆

"Az új ügynököm azt mondta, "miért nem használod az eredeti nevedet? Nagyon figyelemfelkeltő." Én meg aggódni kezdtem, hogy mennyibe fog kerülni a Cumberbatch kivilágítása, de aztán rájöttem hogy ez már nem az én problémám." (Ben eredetileg Benedict Carlton néven játszott)

☆  ☆  ☆

"Szerintem Holmes tuti átesett pár tüdőgyulladáson a viktoriánus Londonban. Én megfáztam és mindenki egyre bátorított, miközben zöld cucc csorgott belőlem mindenhonnan. Azt mondták, "csak egy kis influenza, vegyél be pár paracetamolt", de amikor a tél közepén három éjen át csuromvizesre izzadt ágyban hevertem, kezdtem sejteni hogy valami nem stimmel. Nem valami kellemes amikor folyadék lötyög a tüdődben, és nagyon sokáig tart a felépülés. Az az irritáló az egészben, hogy mindig olyan fegyelmezett és tök egészséges életet éltem... sokat úszom, jógázom, egészségesen étkezem. Nagyon haragudtam magamra amiért az elsők közt szedtem össze ezt a náthát és rengeteg kárt okoztam magamnak azzal, hogy nem voltam hajlandó pihenni egy kicsit."

☆  ☆  ☆

"Van ez a bevett színészpoén, amikor megkérdezzük egymást, hogy 'És mit csinálsz a forgatás után?' 'Hát, ha csak Stephen Spielberg nem csörög rám, megyek nyaralni.' De egy héttel azután hogy elsütöttem ezt, hívtak hogy enyém a szerep. Feledhetetlen pillanat volt - leestem a székemről. Ami nem jó kezdés a lovagláshoz." (a War Horse kapcsán)

 
Hello!

Benedict Cumberbatch, Emmy díjas, Oscar és többszörös Golden Globe jelölt brit színész. A Star Trek Into Darkness, és a The Imitation Game sztárja. A modern Sherlock Holmes, Doctor Strange és Smaug, a sárkány megformálója. A Brit Birodalom Rendjének parancsnoka, nagylelkű jótékonykodó, férj és apuka. Honlapunk küldetése, hogy összegyűjtsünk róla minden fellelhető információt, legyen az kép, videó, riport, hírmorzsa vagy érdekesség.

 
Navigáció

>> Főoldal
>> Mr. Cumberbatch
>> Sherlock
>> Galéria
>>Új Galéria
>> Média
>> Extrák
>> Fórum
>> Oldal

 
Chat

Szépen kérünk benneteket, hogy se Benedictet, se a hozzátartozóit (sőt, ha lehet, senkit) ne szidjátok a társalgóban, és igyekezzetek úrihölgyek módjára beszélgetni.

 
Projektek

Avengers: Infinity War
Doctor Strange
2018. április 26. (hun)

How the Grinch
Stole Christmas
Grinch

2018. november 9. (USA)

Jungel Book
Sheer Khan
2018. október 19. (USA)

Magik
Lewis
2018

Melrose
Patrick Melrose
2018. május 13.

The War Magician
Jasper Maskelyne
2018 (?)

Captain Marvel
Doctor Strange
2019. március 8. (USA)

Untitled Avengers Movie
Doctor Strange
2019. ősz (?)

Rogue Male
Capt. Alan Thorndike
2019?

How To Stop Time
Tom Hazard
2019-2020 (?)
 

 
Barátaink

best movies by larewen

 //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png Trónok Harca
 https://lh6.googleusercontent.com/-JcQFfgAJsuw/UBA3zCHJwsI/AAAAAAAABGM/Khep3dJ4ep0/s55/jeremy.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-t-xhnVcpZgk/UBhjqddqzhI/AAAAAAAABHM/M8lQx3aPBRI/s55/bookz.jpg my chemical romance https://lh6.googleusercontent.com/-DD6fXQRL09k/UO8WOIl-4KI/AAAAAAAAB48/W9LrA11g3Eg/s55/rdj.jpg
 
  Vettel
  Grimm Disney Sorozatok birodalma //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png

20/ 0 szabad
 

 
Cserék

     ☆ ★

kérj cserét a csetben vagy a VK-ban - és itt hirdess!
szerkesztők: abby, larewen, reisuto, stanci
aktív szerkesztő: Abby
(abby.cumbernation@indamail.hu vagy abby.cumbernation@gmail.com)

 

 
Emlékeztető

Sherlock: The Final Problem
2017. január 15.
22:00 BBC One 

Itt is megtalálsz minket

 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Rajongók
Indulás: 2012-01-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
közérdekű

akadálymentes gportal mozgalom

My Absurd View  Anchime GpLiliana My Happy World Gp.  Kritika Lap 
Novus
  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw  Nox rajongói oldal 
Diametrically Blog Creative Critique  Legends of Stories Cumbernation Gp

 


Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban