CUMBERNATION ~ Egyetlen magyar forrásod Benedict Cumberbatchről
Doctor Who

A BBC és talán az egész Egyesült Királyság legsikeresebb sorozata a Doctor Who (Ki vagy, Doki?), melynekBen Mesterként Robbicide rajzán a sorozat 2005-ös újraindulása óta Steven Moffat az egyik  forgatókönyvírója. Róla tudni kell, hogy egyszerűen szerelmes Benedictbe, ezért amikor a sorozat sztárja, David Tennant felvetette neki, hogy közeli jó barátja, Benedict Cumberbatch kiváló utódja lehetne a Doktor szerepében, teljesen belelkesedett. Benedict visszont visszautasította a felkérést: bármennyire is kedveli a sorozatot, nem akarta, hogy az arca uzsonnásdobozokon és pólókon tűnjön fel. Az időutazó Doktort eddig 11 színész játszotta, és legtöbbüknek nem élte túl a karriere: örökre beskatuylázódtak a szerepbe. Ben színészi elveivel nem fért volna össze ez az instant hype. Sebaj - becastingolták Sherlocknak.

A történet viszont nem ért véget: egy másik barátja, Matt Smith John Watson szerepére jelentkezett a detektívsorozatba. Azt a vicces vádat kapta, hogy túl feminim a szerephez szegény, viszont Moffatnak nagyon tetszett a szereplése és... eltaláltátok, Matt lett a tizenegyedik Doktor!

Hogy a rajongók feladták volna a reményt? Ó nem. Úgy gondolták, ha Bennek nem fekszik a Doktor szerepe, alakítsa az ősellenségét, a sátánian zseniális Mestert! Tudjuk, hogy Bennek jól állnak az enyhén pszichopata karakterek, ráadásul eredeti vörös haja is kiválóan  alkalmassá teszi a szerepre. Tehát fanartok és fotómanipulációk tömege lepte el az internetet afféle spontán forradalomként: számos fanfiction is született, aminek leírásában azt találhatjuk, hogy a Mester szerepébe Cumberbatch urat kéretik odaképzelni...

Ben, Moffat és MattA jelenségre persze reagálni kellett. Egy Doctor Who konferencián a riporter Moffatnak szegezte a kérdést: igaz-e a hír, hogy Cumberbatch lesz a Mester? Ó elszörnyedve kiáltott fel: "Egyszerre mind a négy arccsont a vásznon! Elárulom neked, álltam már Benedict és Matt között egy képen. Tökéletes módszer, hogy az ember extra rusnyán fessen." A crossover felvetését szintén elutasította.

A riporterek Bent is faggatni kezdték: a kérdésre, hogy szerepelni fog-e a Doctor Who-ban valaha, azt nyilatkozta: "No, not in one episide, no" amit fordíthatunk úgy, hogy "nem, egy epizódban sem" - de úgy is, hogy "nem, nem csak egy epizódban!" Hanem többen is! - csaptak le a nyilatkozatra a feltartózhatatlan Cumbermaster-fanok. A Jonathan Ross showban már konkrét inkvizíciónak vetették alá: fog szerepelni? egy epizódban? többen? a háttérben? mesterként? doktorként? akárhogy? Mindegyik kérdésre egy kategorikus nemmel felelt. Persze, a rajongók azt mondják, feltűnően mosolygott közben, és a BBC-s színészekről, főleg a Moffat-gyermekekről mind tudjuk, hogy hazudnak, mint a vízfolyás: Ben még Sherlock halálhírét és a sorozattól való visszalépését is elterjesztette a velencei filmfesztiválon, hogy a második évad kellőképpen izgalmas legyen... Sherlockból lesz harmadik széria, de hogy látjuk-e őt a TARDIS-ban utazgatva valaha...? 99%, hogy nem. De a remény még mindig él.

 

Reisuto cikke, ne vidd el.

 
Hello!

Benedict Cumberbatch, Emmy díjas, Oscar és többszörös Golden Globe jelölt brit színész. A Star Trek Into Darkness, és a The Imitation Game sztárja. A modern Sherlock Holmes, Doctor Strange és Smaug, a sárkány megformálója. A Brit Birodalom Rendjének parancsnoka, nagylelkű jótékonykodó, férj és apuka. Honlapunk küldetése, hogy összegyűjtsünk róla minden fellelhető információt, legyen az kép, videó, riport, hírmorzsa vagy érdekesség.

 
Navigáció

>> Főoldal
>> Mr. Cumberbatch
>> Sherlock
>> Galéria
>>Új Galéria
>> Média
>> Extrák
>> Fórum
>> Oldal

 
Chat

Szépen kérünk benneteket, hogy se Benedictet, se a hozzátartozóit (sőt, ha lehet, senkit) ne szidjátok a társalgóban, és igyekezzetek úrihölgyek módjára beszélgetni.

 
Projektek

Avengers: Infinity War
Doctor Strange
2018. április 26. (hun)

How the Grinch
Stole Christmas
Grinch

2018. november 9. (USA)

Jungel Book
Sheer Khan
2018. október 19. (USA)

Magik
Lewis
2018

Melrose
Patrick Melrose
2018. május 13.

The War Magician
Jasper Maskelyne
2018 (?)

Captain Marvel
Doctor Strange
2019. március 8. (USA)

Untitled Avengers Movie
Doctor Strange
2019. ősz (?)

Rogue Male
Capt. Alan Thorndike
2019?

How To Stop Time
Tom Hazard
2019-2020 (?)
 

 
Barátaink

best movies by larewen

 //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png Trónok Harca
 https://lh6.googleusercontent.com/-JcQFfgAJsuw/UBA3zCHJwsI/AAAAAAAABGM/Khep3dJ4ep0/s55/jeremy.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-t-xhnVcpZgk/UBhjqddqzhI/AAAAAAAABHM/M8lQx3aPBRI/s55/bookz.jpg my chemical romance https://lh6.googleusercontent.com/-DD6fXQRL09k/UO8WOIl-4KI/AAAAAAAAB48/W9LrA11g3Eg/s55/rdj.jpg
 
  Vettel
  Grimm Disney Sorozatok birodalma //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png

20/ 0 szabad
 

 
Cserék

     ☆ ★

kérj cserét a csetben vagy a VK-ban - és itt hirdess!
szerkesztők: abby, larewen, reisuto, stanci
aktív szerkesztő: Abby
(abby.cumbernation@indamail.hu vagy abby.cumbernation@gmail.com)

 

 
Emlékeztető

Sherlock: The Final Problem
2017. január 15.
22:00 BBC One 

Itt is megtalálsz minket

 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Rajongók
Indulás: 2012-01-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
közérdekű

akadálymentes gportal mozgalom

My Absurd View  Anchime GpLiliana My Happy World Gp.  Kritika Lap 
Novus
  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw  Nox rajongói oldal 
Diametrically Blog Creative Critique  Legends of Stories Cumbernation Gp

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!