CUMBERNATION ~ Egyetlen magyar forrásod Benedict Cumberbatchről
Sherlock fanfiction
Sherlock fanfiction : Veled – Egy átlagos nap (II.)

Veled – Egy átlagos nap (II.)

Cím: Veled - Egy átlagos nap (II.)
Szerző: Molly Landrum
Fandom: BBC Sherlock/Sherlolly
Korhatár: 12

"Már nem érzem, hogy mellettem lenne. Azt hiszem, már nincs itt. Azt hiszem, elhagyott, végleg elment."


Nem tudtam, mi van. Vártam, hogy Sherlock mondjon valamit, de a vonal csendes volt. Nem szólt, és kb. egy perc után leraktam. Sírtam. Nem akartam, de sírtam. Nem tudtam, mi történt. Miért nem válaszolt? Hova tűnt?

Csak álltam a konyhámban, és vártam, de magam sem tudtam mire. Sherlock eltűnt, az a maradék életkedvem is teljes mértékben elpárolgott, és nem akartam semmit sem. Szeretem Sherlockot. Mindenkinél jobban.

Egyszer azt mondta, hogy csak én számítok neki. Most mégis megalázott, és egyedül hagyott… Eltűnt, és ki tudja, mikor támad megint kedve előjönni az életemben. Mindig így van ez. Arra vagyok csak jó neki, hogy megalázzon, bántson, és kihasználjon. De én szeretem. Szeretem, amilyen, bár mindig fáj, mikor megbánt. Fáj, mert tudom, ez azt jelenti, hogy ő nem szeret. Nem úgy szeret, ahogy én őt.

Mert én hogy szeretem? Ha kérné, mindent magam mögött hagynék. Egy szavába kerülne, és az úgy lenne. A világon mindent elmondanék neki őszintén, és bármit tennék, azt ő érte tenném. Mert szeretem, teljes szívemből. Ha meglátom a göndör barna fürtjeit, önkéntelenül elmosolyodom, és hülyén viselkedek. Ez van. Tudom, nem jó, de… Sherlock váltja ki ezt belőlem. Csak ő.

De most…? Megalázott az érzelmemmel, úgy érzem kinevetett. Ez az eddigi legaljasabb húzása… Eldöntöttem. A pénzből, amiből a kádat akartam volna kicserélni, elmegyek. Elmegyek Sherlock közeléből, nyaralni, hogy kiheverjem őt. Ha visszajövök, nem akarok vele találkozni, ha pedig nagyon muszáj… De nem akarom ezt tovább. Nem akarom, hogy folyton megalázzon, és bántson…

Ezen gondolkoztam egész délután. Mellé betettem a „Sherlock megbántott” szomorú dalos listámat, és még a házat is kiporszívóztam, hogy kiadjam a feszültséget magamból. A lakás takarítása általában megnyugtat, bár korábban még nem állt szándékomban ezt megtenni. De a helyzet megváltozott.

Estefelé átmentem Mrs. Hudsonhöz a szállodába. John nem szólt, hogy jönne a lányáért, és nem akartam nála hagyni a szállóban. Elég gond most neki az, hogy ott kell lennie, és nem lehet a Baker Streeten.

- Jöttem Rosie-ért… – mondtam, mikor kinyitotta a szobája ajtaját.

- Jól vagy Drágám? Olyan levertnek tűnsz…

- Jól vagyok. Csak rossz napom volt.

- Látszik is… Biztos ne maradjon itt Rosie?

- Biztos… Megleszünk. És John hozzám fog jönni érte…

- Ahogy gondolod… De ha bármiben tudok segíteni, szólj!

- Rendben – mosolyogtam halványan Mrs. Hudsonre. Ő mindig olyan kedves velem.

Odaadta Rosie holmiját egy táskában, amit a hátamra vettem, a kicsit pedig az ölemben vittem haza. Ez a szálloda szerencsére közel van hozzám, így nem béreltem taxit. Amúgy is, a pénzem a Sherlock ellenes útra tartogatom, spórolni kell, hogy minél tovább ellegyek…

Mikor hazaértünk, leültem, és egy cumisüvegből megetettem a kicsit. Mióta Mary meghalt, főként így eszik, bár újabban már kap gyümölcstápot is. Szerettem etetni, nézni, ahogy a cumisüvegből szívja ki a tejet, és mohón nyeli le… Olyan aranyos ilyenkor.

Miután végzett tisztába tettem, és elaltattam. Ringattam, dúdoltam neki (az énekhangomtól inkább kímélem a kis keresztlányom), és beszéltem hozzá. Elmondtam neki minden bánatom, hogy haragszom a keresztapjára, aki folyton csak megbánt… Hogy elmegyek egy időre majd, és addig nem találkozunk…

Fel sem tűnt, mikor aludt el, miután kiöntöttem a lelkem, ránéztem, de ő már békésen szuszogott a karomban. Elmosolyodtam, majd letettem az ágyamra, és körbezártam a párnáimmal.

Gyorsan kimentem letusolni, amitől az egész fürdőszobám tiszta víz lett, hála a kicsi kádnak. Nem akartam sokáig egyedül hagyni Rosie-t, és siettem hozzá vissza, aki még akkor is békésen aludt.

- Legalább te békésen tudsz aludni… – mosolyodtam el.

Lefeküdtem a kicsi mellé, de a másik oldalán meghagytam a párnákat. Védik őt, nehogy leessen, bár átöleltem, hogy a karommal is védjem. Néztem, ahogy békésen fel-le emelkedett a kis mellkasa, és valamikor így aludtam el.

Az éjszaka aztán arra keltem, hogy mellettem bömböl… Nyűgös voltam, aludni akartam…

- Rosie! – szóltam rá, de felültem, és az ölembe vettem. – Sss! Nyugi!

Ringattam, és csitítottam, hogy visszaaludjon. A szemem majd leragadt, de muszáj volt kitartanom. Szüksége volt rám.

Végül felkeltem, kimentem a konyhába, és elővettem a hűtőből a tejet, amit felmelegítve a cumisüvegbe töltöttem, és odaadtam neki, hadd egyen. Ettől csendben volt, és kis híján el is aludtam, miközben evett. Amint végzett, úgy nézett rám, mint egy kisangyal, a szemei barnán csillogtak.

Megint kénytelen voltam elaltatni, de majdnem én voltam kettőnk közül az első… Lefektettem magam mellé, és úgy ringattam, és dúdoltam neki. Közben megnéztem a kis homlokát, és éreztem, hogy melegebb, mint kéne lennie.

- Tehát lázas vagy… – mondtam neki. – Holnap majd megnézzük mennyire… Most csak aludjál…

Simogattam, míg el nem aludt, nem sokkal később pedig én is követtem őt.

 

Még nincs hozzászólás.
 
Hello!

Benedict Cumberbatch, Emmy díjas, Oscar és többszörös Golden Globe jelölt brit színész. A Star Trek Into Darkness, és a The Imitation Game sztárja. A modern Sherlock Holmes, Doctor Strange és Smaug, a sárkány megformálója. A Brit Birodalom Rendjének parancsnoka, nagylelkű jótékonykodó, férj és apuka. Honlapunk küldetése, hogy összegyűjtsünk róla minden fellelhető információt, legyen az kép, videó, riport, hírmorzsa vagy érdekesség.

 
Navigáció

>> Főoldal
>> Mr. Cumberbatch
>> Sherlock
>> Galéria
>>Új Galéria
>> Média
>> Extrák
>> Fórum
>> Oldal

 
Chat

Szépen kérünk benneteket, hogy se Benedictet, se a hozzátartozóit (sőt, ha lehet, senkit) ne szidjátok a társalgóban, és igyekezzetek úrihölgyek módjára beszélgetni.

 
Projektek

The Child in Time
Stephen Lewis
2017. szeptember 24. 22:00
BBC One

The Current War
Thomas Edison
2017. november 24. (usa)
2018. február 1. (hun)

Thor: Ragnarök
Doctor Strange
2017. november 3. (hun)

Avengers: Infinity War
Doctor Strange
2018. május 3. (hun)

How the Grinch
Stole Christmas
Grinch

2018. november 9. (USA)

Jungel Book
Sheer Khan
2018. október 19. (USA)

Magik
Lewis
2018

Melrose
Patrick Melrose
2018 (?)

The War Magician
Jasper Maskelyne
2018 (?)

Captain Marvel
Doctor Strange
2019. március 8. (USA)

Untitled Avengers Movie
Doctor Strange
2019. ősz (?)

Rogue Male
Capt. Alan Thorndike
2019?

How To Stop Time
Tom Hazard
2019-2020 (?)
 

 
Barátaink

best movies by larewen

 http://cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png http://cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png Trónok Harca
 https://lh6.googleusercontent.com/-JcQFfgAJsuw/UBA3zCHJwsI/AAAAAAAABGM/Khep3dJ4ep0/s55/jeremy.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-t-xhnVcpZgk/UBhjqddqzhI/AAAAAAAABHM/M8lQx3aPBRI/s55/bookz.jpg my chemical romance https://lh6.googleusercontent.com/-DD6fXQRL09k/UO8WOIl-4KI/AAAAAAAAB48/W9LrA11g3Eg/s55/rdj.jpg
 
  Vettel
  Grimm Disney Sorozatok birodalma http://cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png

20/ 0 szabad
 

 
Cserék

     ☆ ★

kérj cserét a csetben vagy a VK-ban - és itt hirdess!
szerkesztők: abby, larewen, reisuto, stanci
aktív szerkesztő: Abby
(abby.cumbernation@indamail.hu vagy abby.cumbernation@gmail.com)

 

 
Emlékeztető

Sherlock: The Final Problem
2017. január 15.
22:00 BBC One 

Itt is megtalálsz minket

 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Rajongók
Indulás: 2012-01-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
közérdekű

akadálymentes gportal mozgalom

My Absurd View  Anchime GpLiliana My Happy World Gp.  Kritika Lap 
Novus
  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw  Nox rajongói oldal 
Diametrically Blog Creative Critique  Legends of Stories Cumbernation Gp

 


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints