CUMBERNATION ~ Egyetlen magyar forrásod Benedict Cumberbatchről
Család

Benedict Timorthy Carlton Cumberbatch és Wanda Ventham színészházaspár szerelemgyereke. Az archív interjúban Stewart Knowles, az ITV munkatársa faggatja Wandát kis családjuk mindennapjairól...

Timothy, Wanda... és a rózsa amiatt meggondolta magát a házassággal kapcsolatban

"Az elmúlt hét év minden hétfő reggelén Wanda egy szál tökéletes rózsát kapott második férjétől, Timothy Carltontól - akkor is, ha éppen forgatáson vagy turnén volt, gondoskodott róla, hogy a rózsa megérkezzen.
„Tim vérbeli romantikus, ezért döntöttem úgy végül, hogy ismét megházasodom”, árulta el Wanda.
1976 áprilisában esküdtek meg, de valójában már 1972-től egy párost alkotnak, amikor is először találkoztak Írországban az A Family at War forgatásán. Akkoriban már zátonyra futott Wanda házassága az üzletember James Tabernackle-vel.
„Nem Tim tette tönkre a házasságunkat”, mondja. „De azt hiszem hozzásegített a végső döntéshez. Minden válás nagyon kellemetlen, de én szerencsés vagyok, mert magam mellet tudhattam valakit aki gondoskodott rólam. Mindennek ellenére sem volt könnyű, a végén nagyon elkeseredtem és úgy éreztem, elbuktam.”
De ez már a múlt. Wandának és Timnek egy hároméves kisfiuk van, Benedict, egy energikus apróság, aki sportstadionnak használta a nappalit amikor meglátogattam őket kensingtoni lakásukban.
„Állandóan kocsonyát csinál az agyunkból”, mondja Wanda amíg figyeli őt. „Ma valóságos ördögfióka, rosszkor jöttél. A napokban szedték ki a manduláját, és azóta tiszta ütődött. Tim még ilyenkor is fantasztikus vele.”
Mialatt Tim fantasztikusan aránylag csöndben tartja a rakoncátlan Benedictet a szomszéd szobában, az előző házasságából való lányáról kérdezem Wandát.
„Irtó klassz, hogy van egy húsz éves lányom, mert annyi közös érdeklődési körünk van. Most bölcsésztanhallgató, és én is az akartam lenni kislányként, mielőtt úgy döntöttem hogy inkább színésznő leszek.
Tracy tizenháromvolt amikor összejöttünk Timmel, de nem aggaszt, hogy vele élek. A tizenhárom egy nagyon törékeny kor, de Tracy elég érett volt hozzá hogy megértse, nem volt boldog a kapcsolatunk az apjával. Sosem döntött egyikünk vagy másikunk mellett, de mindig az én oldalamra hajlott. Azt hiszem azért, mert mindig is velem élt, és ebből merít biztonságot, ez adja neki a folytonosság érzését.
Amikor először házasodtam, a szüleim és az apósomék is elszörnyedtek volna, ha úgy döntünk, csak élettársak leszünk. De most – bár talán helytelen ilyet mondani – azt tanácsolnám a lányomnak, hogy inkább éljen együtt valakivel egy darabon ahelyett, hogy rögvest fejestugrik a házasságba.”
Tracy igazolást kért az iskolától, hogy ott lehessen Tim és Wanda esküvőjén. Csak a menyasszonyi ruha ellen tiltakozott: farmer és nadrágtartó. Igazán boldog volt féltestvére születésekor is.
Megkérdeztem Wandát (aki az elmondása szerint egy „egész csinos kis vendégszerepet” játszik John Osborney You're not watching me, Mummy című darabjában hétfőn és később a Fallen Hero-ban láthatjuk) mit gondol, szerinte mi érthető a „topis” szó alatt. Egy igen felkapott pletykarovatíró, akivel még életében nem találkozott, „meglehetősen topis asszonyként” hivatkozott rá.
„Nem tudom”, mondja Wanda. „Elég prostisan hangzik, én pedig világéletemben családias életet éltem. A topis nem hangzik valami családiasan...”
És Wanda Ventham, aki inkább zavarbaejtően néz ki semmint hátébésen, elkezdi készíteni Benedict teáját. Ha meg vagy áldva egy Benedicttel a házban, nem ücsüröghetsz egész nap olyan ragyogóan festve, mint Wanda Ventham."

 

Reisuto fordítása, nemelvinni

CSALÁDFÁJA - Abby

 
Hello!

Benedict Cumberbatch, Emmy díjas, Oscar és többszörös Golden Globe jelölt brit színész. A Star Trek Into Darkness, és a The Imitation Game sztárja. A modern Sherlock Holmes, Doctor Strange és Smaug, a sárkány megformálója. A Brit Birodalom Rendjének parancsnoka, nagylelkű jótékonykodó, férj és apuka. Honlapunk küldetése, hogy összegyűjtsünk róla minden fellelhető információt, legyen az kép, videó, riport, hírmorzsa vagy érdekesség.

 
Navigáció

>> Főoldal
>> Mr. Cumberbatch
>> Sherlock
>> Galéria
>>Új Galéria
>> Média
>> Extrák
>> Fórum
>> Oldal

 
Chat

Szépen kérünk benneteket, hogy se Benedictet, se a hozzátartozóit (sőt, ha lehet, senkit) ne szidjátok a társalgóban, és igyekezzetek úrihölgyek módjára beszélgetni.

 
Projektek

Avengers: Infinity War
Doctor Strange
2018. április 26. (hun)

How the Grinch
Stole Christmas
Grinch

2018. november 9. (USA)

Jungel Book
Sheer Khan
2018. október 19. (USA)

Magik
Lewis
2018

Melrose
Patrick Melrose
2018. május 13.

The War Magician
Jasper Maskelyne
2018 (?)

Captain Marvel
Doctor Strange
2019. március 8. (USA)

Untitled Avengers Movie
Doctor Strange
2019. ősz (?)

Rogue Male
Capt. Alan Thorndike
2019?

How To Stop Time
Tom Hazard
2019-2020 (?)
 

 
Barátaink

best movies by larewen

 //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png Trónok Harca
 https://lh6.googleusercontent.com/-JcQFfgAJsuw/UBA3zCHJwsI/AAAAAAAABGM/Khep3dJ4ep0/s55/jeremy.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-t-xhnVcpZgk/UBhjqddqzhI/AAAAAAAABHM/M8lQx3aPBRI/s55/bookz.jpg my chemical romance https://lh6.googleusercontent.com/-DD6fXQRL09k/UO8WOIl-4KI/AAAAAAAAB48/W9LrA11g3Eg/s55/rdj.jpg
 
  Vettel
  Grimm Disney Sorozatok birodalma //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png

20/ 0 szabad
 

 
Cserék

     ☆ ★

kérj cserét a csetben vagy a VK-ban - és itt hirdess!
szerkesztők: abby, larewen, reisuto, stanci
aktív szerkesztő: Abby
(abby.cumbernation@indamail.hu vagy abby.cumbernation@gmail.com)

 

 
Emlékeztető

Sherlock: The Final Problem
2017. január 15.
22:00 BBC One 

Itt is megtalálsz minket

 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Rajongók
Indulás: 2012-01-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
közérdekű

akadálymentes gportal mozgalom

My Absurd View  Anchime GpLiliana My Happy World Gp.  Kritika Lap 
Novus
  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw  Nox rajongói oldal 
Diametrically Blog Creative Critique  Legends of Stories Cumbernation Gp

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!