CUMBERNATION ~ Egyetlen magyar forrásod Benedict Cumberbatchről
Fórum
Fórumok : Mr. Cumberbatch : Little Favour Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
Abby

2014.05.19. 13:00 -

[5-1]

Lara Előzmény | 2014.05.24. 21:37 - #5

Nick nagyon kedves! és sokkal jobban érteni az ő beszédét mint Ben-ét, érdekes. Kevésbé keményen ejti a szavakat..De nagyon szimpatkius ember.


Lara Előzmény | 2014.05.23. 21:26 - #4

Megtanulok én írni ebben az életben helyesen?

Nem,nem..valseg kinda Ben's effect..annyira szeretnék írni, olyan gyorsan ahogy az agyam jár. És ez abban tér el Bentől,hogy nekem ennyire gyors az agyam hanem lassú a kezem!

 

na szóval: Maga téma mint military of children vagy child soldiers téma nekem sok a filmben továbbra is!


Lara Előzmény | 2014.05.23. 20:15 - #3


nekem nehé darab volt hatalmas mondanivalóval. Ott van maga a lost of innocence, amit Ben említ. Majd ha végzek a Q&A-vel akkor a szavait próbálom átadni..már amennyire ...én nehezn bírkozom ezzel a filmmel. Főleg mert ugye templomban forgatták illetve arra néztek az ablakok ,ezel meg azon agyaltak hogyan verik szét egymást illetve, a gyerek-erőszak kérdésével Ben fanyar humora kiüt az intrjúból.

 

Amúgy azért a gyerekkatonák elé kemény téma, önmagában is! Ne fokozzuk Wallace emberi ténezőivel, múltjával, sodródásával..Ben mindent elmond a karkterről szóban de 20 perc alatt nem lehet ha van még történet is.

 

Nekem azért kemény a téma mert a children soldiers témát csak így bedobni mint végkifejlet.nem szabad! Kevesen fogják érteni...Ahogy történt is.

Wallace meg szegény próbál nagylábon élni, menő életet élni de a mútlja nem engedi..Ez a filmje is aszabadság kérdését feszegeti, mint a Fifth Estate, a Sherlock- érdekes mert magánál Bennél is sokzor központi témaígy vay úgy.

 

Emberi függelenség, művészi függelenség, sajtó szabadság, az egyén szabadsága asajtó felett, mellett...

Sőt egyszer 1riporter találta neki mondani: U R our Sherlock- mint angol BBC riporter Bennek 1 Smaug interjúban(lepődjünk meg)

Be válasza: Im nobodies Sherlock cant own me or Sherlock' character.

LF-ben nem tetszett az orosz maffia sem Nick orosz akcentusa. Rossz választás volt! nem Nick

Ben csodás katona, szépen kigyúrva, a harci jelenetek gyengék..nem Monroe -nak való feladat már.


babajaga Előzmény | 2014.05.22. 01:18 - #2

klassz az egész, teljes történet, jól meg van cisnálva. a tanítványaimnak is tetszett, és sokukat szóra indított, holott  azt hitték, nem fogják érteni, még inkább, hogy beszélni biztos nem tudnak róla.

jó lenne, ha kibontanák,mert kíváncsi lennék a továbbiakra. ez a bajtársiasság, önfeláldozás, gyermeki tisztaság vs. elrontás érdekes kérdés...

 


Abby Előzmény | 2014.05.19. 13:00 - #1


[5-1]

 
Hello!

Benedict Cumberbatch, Emmy díjas, Oscar és többszörös Golden Globe jelölt brit színész. A Star Trek Into Darkness, és a The Imitation Game sztárja. A modern Sherlock Holmes, Doctor Strange és Smaug, a sárkány megformálója. A Brit Birodalom Rendjének parancsnoka, nagylelkű jótékonykodó, férj és apuka. Honlapunk küldetése, hogy összegyűjtsünk róla minden fellelhető információt, legyen az kép, videó, riport, hírmorzsa vagy érdekesség.

 
Navigáció

>> Főoldal
>> Mr. Cumberbatch
>> Sherlock
>> Galéria
>>Új Galéria
>> Média
>> Extrák
>> Fórum
>> Oldal

 
Chat

Szépen kérünk benneteket, hogy se Benedictet, se a hozzátartozóit (sőt, ha lehet, senkit) ne szidjátok a társalgóban, és igyekezzetek úrihölgyek módjára beszélgetni.

 
Projektek

Avengers: Infinity War
Doctor Strange
2018. április 26. (hun)

How the Grinch
Stole Christmas
Grinch

2018. november 9. (USA)

Jungel Book
Sheer Khan
2018. október 19. (USA)

Magik
Lewis
2018

Melrose
Patrick Melrose
2018. május 13.

The War Magician
Jasper Maskelyne
2018 (?)

Captain Marvel
Doctor Strange
2019. március 8. (USA)

Untitled Avengers Movie
Doctor Strange
2019. ősz (?)

Rogue Male
Capt. Alan Thorndike
2019?

How To Stop Time
Tom Hazard
2019-2020 (?)
 

 
Barátaink

best movies by larewen

 //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png Trónok Harca
 https://lh6.googleusercontent.com/-JcQFfgAJsuw/UBA3zCHJwsI/AAAAAAAABGM/Khep3dJ4ep0/s55/jeremy.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-t-xhnVcpZgk/UBhjqddqzhI/AAAAAAAABHM/M8lQx3aPBRI/s55/bookz.jpg my chemical romance https://lh6.googleusercontent.com/-DD6fXQRL09k/UO8WOIl-4KI/AAAAAAAAB48/W9LrA11g3Eg/s55/rdj.jpg
 
  Vettel
  Grimm Disney Sorozatok birodalma //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png

20/ 0 szabad
 

 
Cserék

     ☆ ★

kérj cserét a csetben vagy a VK-ban - és itt hirdess!
szerkesztők: abby, larewen, reisuto, stanci
aktív szerkesztő: Abby
(abby.cumbernation@indamail.hu vagy abby.cumbernation@gmail.com)

 

 
Emlékeztető

Sherlock: The Final Problem
2017. január 15.
22:00 BBC One 

Itt is megtalálsz minket

 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Rajongók
Indulás: 2012-01-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
közérdekű

akadálymentes gportal mozgalom

My Absurd View  Anchime GpLiliana My Happy World Gp.  Kritika Lap 
Novus
  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw  Nox rajongói oldal 
Diametrically Blog Creative Critique  Legends of Stories Cumbernation Gp

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!