CUMBERNATION ~ Egyetlen magyar forrásod Benedict Cumberbatchről
Reddit AMA

2013. október 11.én Benedict Cumberbatch részt vett a Reddit AMA rendezvényen.

Az oldalán több, mint 2000 kérdés jelent meg egyetlen perc alatt! Itt vannak Benedict válaszai:

1) R_Cmbrbtch_group Mi a kedvenc gyermekkori emléked?

Ha egy lakatlan szigeten rostokolnál csak a legalapvetőbb dolgokkal, milyen 3 plusz dolgot szeretnél oda, és miért?

BC: A kedvenc gyermekkori élményem a kék ég  a szüleim lakása felett. Ha egy lakatlan szigeten lennék, szeretnék egy könnyűbúvár-felszerelést. A családomat. És az akkori partneremet – akivel az életem további részét szeretném tölteni. Ha nem, akkor azokkal, akikkel lehet. Plusz felszerelésnek klassz lenne ha végetnem érő könyvmemóriával rendelkeznék. És egy zsebkönyv túlélők számára.

2) xxkatyladyxx -Benedict, biztos mindennap ugyanazokra a kérdésekre mítkell válaszolnia, de szeretném tudni – milyen kérdést szeretne, ha feltennének Önnek? Valami, ami számít Önnek, amiről leplezetlenül szeretne beszélni? (És persze, mi a válasz erre a kérdésre?) Köszönöm, hogy megosztja a tehetségét velünk, és részt vesz ezen az AMA-n. Önt nagyon szeretik és tisztelik, és ezt Ön meg is érdemli, amennyire tudom.

BC: Nos, köszönöm szépen, elsőként. Gyakran érzem azt interjú közben, hogy az embereknek a kultúráról kellene kérdezniük, és az emberekről, akikkel kapcsolatban vagyok, mint közönséggel, inkább, minthogy ugyanazokra az életrajzi vagy személyes adataimra kérdeznek rá. A durvától a legfinomabbakig, ezek a felsőosztály problémái. A legjobb interjúkban beszélgetés is felmerül. Nem olyanok, melyeket karrieréhes újségírók vezetnek, akik el akarják kápráztatni a szerkesztőjüket az előre megjósolható példányszám érdekében olyan kérdésekkel, amelyek gyakorlatilag válaszok. Szomorú, de ez a normális. De ezek kivételek, amelyek miatt néha érdemessé teszik az interjúkat.

3) Keeblerlorien -Mr. Cumberbatch, maga oly ritkán kap komédiás szerepeket mostanában, pedig csodálatos volt a Starter for 10-ben! Úgy tűnik, az interjúkból, hogy Ön és Simon Pegg jól jöttek ki a Star Trekben. Ahogy Mr. Pegg hajlamos a barátait is beválogatni a filmjei szereplőgárdájába, van valami esély arra, hogy egy nap magát is látjuk egy jövőbeli Pegg vígjátékban?

BC: Erre nyilvánvalóan Simon tudja a választ. Imádom a vígjátékot,és amikor jön egy megfelelő terv, nem leszek szégyellős elfogadni. Sok humor van abban, amit csinálok, különösen a Sherlock-ban, de klassz lennek egy normális fickót játszani egy átlagos komédiában.

4) Groinkick -Ha megjelenne a Sesame Street-ben, melyik Muppet-tel szeetne szerepelni?

BC: Animal-lal.

jrgolden42 De Animal nem tagja a Sesame Street gárdának!

BC: Elnézést. Oscar, a morgós.

5) Dayofthedead204Nagyon tetszett Khan-alakítása a Star Trek A sötétség felé-ben. Az a kérdésem hogy Ön gyakran alakít híres irodalmi karaktereket,ígypl. Sherlock Holmes-t, Victor Frankenstein-t, Smaugot, a sárkányt, de ha bármely más irodalmi figurát választhatna leendő szerepként, ki lenne az, és miért?

BC: Patrick Melrose az Edward St. Aubynben.

6) Wthfbk Mit olvas mostanában a szabadidejében, és mi a mindenkori kedvenc könyve? És ha bármilyen színpadi szerepet eljátszhatna, legyen opera, musical vagy darab, ki lenne az?

BC: Nézze a fenti választ, aki el szeretnék játszani. Rövidtávú ambícióim vannak.

7) alphahatterGyors kérdés: Mi van most a zsebében?

BC: A kezem.

polymercuryHogyan gépel?

BC: A bal lábammal.

8) Scottybomber Milliónyi oka van, hogy miért nézem a Sherlockot, és az Ön brilliánsan időzített poénjai az egyik!

BC: Köszönöm! Egy mestertől tanultam, Martin Freemantől.

9) hcml11 - Ön, Matt Smith és Tom Hiddleston valóban tartanak pofacsont-élesítő partikat?

BC: Egyszerűen imádjuk életsíteni a pofacsontjainkat. És imádjuk elképzelni egy kanos időutazós-hosszúkabátos-kéksálas-szupergyilkos-északi legendás szexfantáziát. Ezen még dolgozni kell, internet.

shitty_watercolour - Azt hiszem, ez sokukat ki fogja ábrándítani.

Csodálatos. Miért Mattnek van kalapácsa? Ez biztos a rossz háztartási eszköz, nem? Lehetne egy szónikus fogkefe, a végén csavarhúzóval? És mit csinál Simon Pegg, amikor a rakoncátlan fürtjeimet bámulja? És hol a jobb keze?

10) wonkybookcaseA hírnév más, mint aminek képzelte?

BC: Nem tudod elképzelni a hírnevet. Csa k külsősként láthatod, és a nem-résztvevők bölcsességével adhatsz tanácsokat. Amikor megtörténik, nem számít, milyen korban vagy hogyan, akkor eléggé meredeken kell megtanulnod. Az a fontos, hogy rádöbbenj, az élet rövid, hogy megvédd azokat, akiket szeretsz, és ne tedd ki magad túl sok kritikának vagy narcisztikus bámulásnak, és menj tovább. Ha a hírnáv megengedi nekem azt a fajta képességet, hogy megcsinálhassam azokat a munkákat, amiket adnak, ki vagyok én, hogy panaszkodjak a hátrányai miatt? Mindez relatív. És ez nyilvánvalóan nagyon magasröptű probléma. A mód, ahogy a magánélet egy egyre töpörödő sziget lesz, elkerülhetetlen, de kezelhető, és nem kell feltétlenül így lennie...

11) quietasashadow - Benedict, maga foglalkozik a Halloween-nel? Ha igen, minek öltözik ezévben?

BC: Láthatatlan embernek. Ó, hogy szeretek eltűnni...

12) chatchapeauSzia, Ben, mik a kedvenc filmjeid, amik megnyugtatnak, nosztalgiázol rajtuk, és sosem unod meg őket?

BC: A Szellemirtók, egy csomó John Hughes-klasszikus, Annie Hall és a 2001 Űrodüsszeia.

13) CanadianGladiatorHa megcsinálok egy nadrágmárkát, amit Cumberbritches névre keresztelek, jóváhagyja?

BC: Csak ha szerez nekem egy hirdetőtáblát a Times Square-en.

14) TheRedLozza - Nehéz megtartani a titkot, hogy élte túl Sherlock? El szeretné néha mondani valakinek? Hogy sikerül kibírni?

BC: Éjszaka álomba sírom magam. Aztán nevetve ébredek.

15)nam5464 - Julian Assange nyílt levele Önhöz, amelyben a The Fifth Estate-et kritizálja, nagyon határozott hangvételű. Olyannyira, hogy Önt „bérgyilkosként” emlegeti, aki eltorzítja az igazságot (vagy legalábbis azt, amit ő igazságnak lát). Befolyásolta ez azt, ahogy Ön ábrázolta őt, vagy legalábbis átgondolásra késztette Önt a szerepről a filmben?

BC: Igen, persze! A tény, hogy az a férfi, akit eljátszani készültem, udvariasan és intelligensen megkért arra, hogy ne tegyem, komolyan elgondolkodtatott,  bár nagyon is beleégette a lelkembe, mirét is akarom megcsinálni ezt a mozit. Megvádolt azzal, hogy felbéreltek, mintha én egy könnyen kapható senki lennék, a jobboldali propaganda kezében. Nemcsak, hogy Nem veszek részt efféle erkölcsi hiányosságban, de ez nem is fizetődött ki nekem. Sokkal kevesebbet is dolgoztam már, sokkal nagyobb fizetésért. Ez a project az integritás miatt volt fontos nekem, amit el akartam érni egy, a mi korszakunkban provokativitása miatt bonyolult, de időszerű és igazán fontos személyiségnek. Annak ötlete, hogy filmet készítsünk valakiről, aki idáig eltüntette a hasonlóságomból vagy helyzetemből, aki ideált állított személyes áldozatvállaláson keresztül, ami megváltoztatta a nézeteinket, hogy nézzük  mind a társadalmi médiát, megmutatta a személyiség erejét, hogy van hangja ebben az űrben, és képes megkérdőjelezni a szervezetek és az életünket uraló hatalommal rendelkező emberek álszentségét és gonosztetteit. Ez mélyen befolyásolta a polgárjogokba, az egészséges demokráciába és mind a közösség, mind az egyéniség emberi jogaiban vetett hitemet, hogy megkérdőjelezze a hatalommal rendelkezőket. Úgy hiszem, hogy a film, eléggé világosan rávilágít a WikiLeaks nagy sikerére, és csodálatos vezetőjére, Julian Assange-ra. Emellett megvizsgáljuk a személyiségeket, akik ebben részt vettek, és ami működésképtelen kapcsolattá lett a szervezetben. Amíg tetteinek és a szervezet jogossága tovább megmarad, és csak a történelem lesz a bírája, hivá vezet ez minket. A The Fifth Estate hatásosan, ha drámaian is lép be a vitába erről a fantasztikus csavarpontba, mely a társadalmunkat mutatja be. Háromdimenziós portrét akartam csinálni egy emberről, akit a bulvársajtó sokkal jobban bemocskolt, mint a mi filmünk, amely emlékeztet rá, hogy ő nem csak egy furcsa, fehérhajú ausztrál csóka, akit Sévdországban köröznek, és a Harrods mögött, egy követségen rejtőzik. De egy igazi erő, akivel számolni kell, aki egy nagy ideál éelő megtestesítője. Büszke vagyok rá, hogy részt vehettem egy ilyen komoly karakter és forgatóköny v létrehozásában. Szerintem cska személyes igazság van benne, és a filmnek vitát kell provokálnia, nem egyetértést. Élvezhetőnek kell lennie, és végsőkig lenyűgözőnek, hogy rádöbbenjünk, Julian egy olyan mozgalmat szorgalmazott, amely az Ötödik Hatalom alapköve, az emberek újságírásának, és hogy ez mire képes, beleértve, hogy megtalálod a saját igazságodat.

punkroxmum - És ez a bizonyíték egy Benedict Twitteres hozzászólásra.

BC: Julian összetett, fontos, büszke vagyok, hogy megpróbáljattam megjeleníteni. A fillmet október 18-án mutatják be.

kastinsaints - ...és ezt a bal lábával gépelte.

BC: Kicsit a jobb lábamat is használtam. Meg az orromat. A kezem el volt foglalva a fejvakarással.

scrotumbrella - Plusz nagyon dögös vagy szőke hajjal.

BC: Nagyon köszönöm, egy kedvelt kisebbség tagja vagy.

16) areyefantastical95 - Amikor látjuk, hogy mennyi időt töltesz az USA-ban, mit találsz a legidegesítőbb szokásnak a vámon?

BC: Azt, hogy a határon senki sem mosolyog.

17) HollyboBolly - Ma éjjel szerelmes vagy?

BC: Most is az vagyok. Hagyj békén.

18) Diegovoncosmo - Nemrég volt egy vita arról, hogy vajon a televízió művészeti médiumként felér-e a filmmel. Olyasvalakiként, aki jelentős sikert ért el a TV-n és filmen, mi a véleményed erről?

BC: Szerintem nincs vita. Egyetértek. És köszönöm, hogy elismerted az eredményeimet.

19) Meggo_myegg0 - Volt –e olyan eset, amikor teljesen lenyűgözött egy sztárral való találkozás, de nyugodtnak kellett maradnod, mert te is sztár vagy?

BC: Hűűűű. Minden egyes alkalommal, amikor találkoztam valaki híressel, akinek a hallgatóságában voltam. Mindig ideges vagyok, és nem tudok hűvös maradni. Úgy közelítem meg őket, mint egy embertársamat, aki a hallgatságban ül velem. Tíz kerek éve csinálom ezt, szóval, amikor olyanokkal találkozom, akik lenyűgöztek a munkájukkal egész életemre, oly mértékben, ahogy az utóbbi években történt, az lelegzetelállító. Ez a munkám egyik lelkesítő része, azt hiszem.

20) Ghostbunny - Visszautasított már vagy kihagyott olyan szerepeket, amiről azt kívánta, bár elfogadta/megkapta volna, és mik voltak ezek?

BC: Visszautasítani, nem. Kihagyni, igen. Ha megmondanám, az udvariatlanság lenne.

21) C-line Ez az AMA meghaladja a legvadabb álmaimat is. Több a poénos visszaszólása, mióta Martin Freemannel dolgozik, vagy mindig ilyen csattanós volt?

BC: Nos, természetesen Martin dühös lesz, ha nem mondom azt,  hogy mindent neki köszönhetek. És hidd el, az ő neheztelése van olyan félelmetes, mint egy sárkány haragja.

22) StopxstoreytimeHol volt idáig a kedvenc helye, ahová ellátogatott?

BC: Egy érintetlen új-zélandi gleccseren jártam helikopterrel, ahová tréninruhában, jogging-nadrágban léptem ki, és táncoltam. Vagy amikor először érintettem a földet, amikor ejtőernyőugráson voltam Namíbiában. Vagy egy balkonon Dél-Afrikában, amikor először éreztem az arcomon a napot, az elrablásomat követő éjszakán.

23) CumberbatchloverMit gondol azokról a rajongókról, akik Cumbercookie-knak nevezik magukat? Így végül mindanniyan össze fogunk jönni,és mi leszünk a Cumberbatch-ek.

BC: Klassz! Hívhatnátok magatokat Cumbergirl-öknek, így amikor összejöttök, igazi nyáj vagytok. Vagy hívhatnátok magatokat Cumbertadpole-nak (ebihal), esetleg Cumberspawn-nak(ikra)...Várj! Ajaj. Annak inkább ne.

24) ThecompassHogy tudta leutánozni az ausztrál kiejtést? Azt hallottam, ezt az egyik legnehezebb dolog kiejteni!

BC: Sarah Shepardnak köszönhetően. Azt hiszem, egész jól csináltuk. Csodálatos barát, és nagy segítség volt a kiejtés betanításában, de különösen Julian beszédstílusának tökéletesítésében. És az ausztrál újságírók szerint, akikkel Torontóban találkoztam, jó munkát végeztünk. Remélem, egyetért. Köszönöm a kedves hozzászólást. Nagyra értékelem egy ausztráltól. És különösne valakitől, aki legalább annyira fáradt, mint én.

25) Illustrious- Nincs kérdésem. Csak megszerettem volna mondani, hogy szerintem Ön nagyon édes a Sherlockban, és a férjem a halunkat Önről nevezte el.

BC: Remélem, hosszú életű lesz a hal. Ne rakják háztetők közelébe.

26) HespritVisszautasíthatatlan ajánlat (ha ezt nem írom ide, a 15 éves lányom, elmondása szerint, egy Reddit-accountot csinál, és igazán nem szeretném, ha az itteni fura emberekkel beszélgetne): arra utasítottak, hogy mondjam el,

ha legközelebb Torontóban jár, jöjjön el hozzánk egy sültes-yorkshire puddingos vacsorára. hogy visszaigazolja az üzenetet, kérem, adjon meg egy dátumot.

BC: Köszönöm. Megpróbálok időt szakítani rá, ha legközelebb erre járok a The Imitation Game-mel. Eszünk némi angol kaját. De nem ígérek semmit.

27) Procrastinationman - Hogy élte túl a zuhanást?! Mi? Azt mondták, bármit kérdezhetünk...

BC: Nem látott még frakkot a YouTube-on? Mondtam már, hogy voltam ejtőernyős ugráson is. Hány bizonyíták kell még az embereknek?

28) Mostly_harmless_42 - Bármilyen terv, hogy a BBC Rádiónak fog dolgozni? Nagy rajongója vagyok a Cabin Pressure-nek, és nagyon szeretném Önt hallani az utőlsó „Z” című részben.

BC: Kérdezze John Finnemore-t. Ő az író. Hello, John, ha ott vagy valahol. Imádunk!

29) _neverwhere - Az Ön (túlzsúfolt) filmes napirendjével milyen tevékenységet vár a legjobban, amikor hazamegy?

BC: A sétát vagy a futást a Hampstead Heath-en, hogy láthassam a barátaimat és a cslaádomat, hogy főzzek magamnak, és megöleljem azokat, akiket szeretem. Emellett egy whisky-t, kandallótüzet és egy jó könyvet.

30) FullOnPleb - Mi volt a legfurább tapasztalata a rajongókkal?

BC: Ted Danson az Oscar-díjkiosztó előtti partyn ordított azon a helyen, ahol olyan emberek vonultak végig, mint Leonardo DiCaprio, Ray Liotta, Kristen Stewart, Kirsten Dunst, stb. miközbne átfurakodott köztük, és kilöttyintette az italukat. Azt ordította: Istenem! Istenem! Ez a francos Sherlock Homes!

31) HollyBoBolly- Mi volt a kedvenc tréfája, amikor Önt viccelték meg, agy Ön viccelt, forgatás közben.

BC: A neutron krém. Ne már, emberek!

Utóirat: Ha bármikor étteremben jár egy csapat baráttal, és egyikőjük a mosdóban vagy fürdőszobába megy (több nemzet is lehet az AMA-n), mondja a pincérnek, hogy az illetőnek szülinapja van. Nemcsak halálra zavarba hozza szegény áldozatot, de kap egy ingyen tortát is.

32) Valkyrie_cain  Japánban, úgy tűnik szeretik Önt. Bármilyen vicces/érdekes/furcsa vagy csak emlékezetes esemény, ami ott történt Önnel?

BC: Amikor ezer ember köszöntött a repülőtéren, az nagyon meghatározza az ember emlékeit az életben. Szeretnék újra visszamenni, és elmenekülni a sebesvasúton a Déli Szigetre, hogy megnézzem Kiotót, és más szép helyeket. Japán olyan ország, ami sokmindenen átment az utóbbi időben, és nagyon büszke vagyok, hogy ott szeretnek engem. Köszönöm.

33) little-lamb - Mi az öt kedvenc dala?

BC: Pillanatnyilag:

Strong by London Grammar

Pretty much all of Sigur Ros’ Valtari album

One Day Like This – Elbow

Fever to the Form – Nick Mulvey

Two Fingers – Jake Bugg

Pocsék vagyok az idézetekben.

34- girthanthaclops- Mr. Cumberbatch, mindenki ezer okból is kedveli Önt: a személyisége, a kinézete, a haja, a pofacsontjai, Ön tudja. Az érdekelne, hogy ebből Ön mit kedvel a legjobban?

BC: Azt hiszem, hogy színészként az ember szemei alapvető fontosságúak bármely belső gondolkodási vagy érzelmi folyamat közvetítésében, és ezt az anyukámnak köszönhetem. Emellett köszönöm, hogy meghatározhatom az Ön rólam alkotott ítéletét.

35) Areyouheretokillme A feleségem nagyon szeretné tudni, hogy visel-e valamit a ruhája alatt... kérem, válaszoljon, ez fontos a lelki egyensúlyunk miatt!

BC: Azt kéne kérdeznie, hogy ki más meztelenkedik alatta velem.


 

36) Georgieorca – Nutella, vagy Marmite?

BC: Marmite.

Utolsó hozzászólás: Köszönjük, reddit. Ez viccesebb volt, mint képzeltem. Klassz volt, hogy néhányukhoz elértem és beszélgetni tudtunk. Elnézést kérek azoktól, akiknek nem sikerült válaszolnom. JA Isten áldja Önöket. Legközelebb találkozunk. BX


Babajaga fordítása, ne vidd sehova!

Eredeti ITT

 
Hello!

Benedict Cumberbatch, Emmy díjas, Oscar és többszörös Golden Globe jelölt brit színész. A Star Trek Into Darkness, és a The Imitation Game sztárja. A modern Sherlock Holmes, Doctor Strange és Smaug, a sárkány megformálója. A Brit Birodalom Rendjének parancsnoka, nagylelkű jótékonykodó, férj és apuka. Honlapunk küldetése, hogy összegyűjtsünk róla minden fellelhető információt, legyen az kép, videó, riport, hírmorzsa vagy érdekesség.

 
Navigáció

>> Főoldal
>> Mr. Cumberbatch
>> Sherlock
>> Galéria
>>Új Galéria
>> Média
>> Extrák
>> Fórum
>> Oldal

 
Chat

Szépen kérünk benneteket, hogy se Benedictet, se a hozzátartozóit (sőt, ha lehet, senkit) ne szidjátok a társalgóban, és igyekezzetek úrihölgyek módjára beszélgetni.

 
Projektek

Avengers: Infinity War
Doctor Strange
2018. április 26. (hun)

How the Grinch
Stole Christmas
Grinch

2018. november 9. (USA)

Jungel Book
Sheer Khan
2018. október 19. (USA)

Magik
Lewis
2018

Melrose
Patrick Melrose
2018. május 13.

The War Magician
Jasper Maskelyne
2018 (?)

Captain Marvel
Doctor Strange
2019. március 8. (USA)

Untitled Avengers Movie
Doctor Strange
2019. ősz (?)

Rogue Male
Capt. Alan Thorndike
2019?

How To Stop Time
Tom Hazard
2019-2020 (?)
 

 
Barátaink

best movies by larewen

 //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png Trónok Harca
 https://lh6.googleusercontent.com/-JcQFfgAJsuw/UBA3zCHJwsI/AAAAAAAABGM/Khep3dJ4ep0/s55/jeremy.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-t-xhnVcpZgk/UBhjqddqzhI/AAAAAAAABHM/M8lQx3aPBRI/s55/bookz.jpg my chemical romance https://lh6.googleusercontent.com/-DD6fXQRL09k/UO8WOIl-4KI/AAAAAAAAB48/W9LrA11g3Eg/s55/rdj.jpg
 
  Vettel
  Grimm Disney Sorozatok birodalma //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png

20/ 0 szabad
 

 
Cserék

     ☆ ★

kérj cserét a csetben vagy a VK-ban - és itt hirdess!
szerkesztők: abby, larewen, reisuto, stanci
aktív szerkesztő: Abby
(abby.cumbernation@indamail.hu vagy abby.cumbernation@gmail.com)

 

 
Emlékeztető

Sherlock: The Final Problem
2017. január 15.
22:00 BBC One 

Itt is megtalálsz minket

 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Rajongók
Indulás: 2012-01-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
közérdekű

akadálymentes gportal mozgalom

My Absurd View  Anchime GpLiliana My Happy World Gp.  Kritika Lap 
Novus
  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw  Nox rajongói oldal 
Diametrically Blog Creative Critique  Legends of Stories Cumbernation Gp

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!