CUMBERNATION ~ Egyetlen magyar forrásod Benedict Cumberbatchről
Sophie Hunter

Sophie Irene Hunter, színésznő, színházi és opera rendező. 1978. március 16-án született az Egyesült Királyságban. Szülei Katharine és Charles Hunter. Oxfordon diplomázott francia-olasz szakon, majd a Párizsba költözött és Jacques Lecoq Nemzetközi Színházi Iskolában két évig tanult az avantgárd színházról. Ezután New York és a Saratoga International Theatre Insitute következett.

Olyan ismert brit sorozatokban szerepelt, mint a Midsomer Murders (Kisvárosi gyilkosságok) és Torchwood. 2004-ben  Reese Witherspoon mellett játszott a Vanity Fair (Hiúság ára) c. filmben.  2005-ben Hamlet Opheliájaként is megmutatta magát a beirut-i Al Bustaan Fesztivál keretein belül.

Rendezőként 2007-ben mutatkozott be. A 'The Terrific Electric' c. színművet vitte színpadra a Barbican Centerben. 2010-ben már New Yorkban az Access Theatreben dirigálta a Henrik Ibsen 'Ghost'-ját. 2011-ben bejárta Európát és Afrikát a 'The Rape of Lucretia' és 'The Magic Flute' c. darabokkal. 2012-ben Észak-Amerikában turnézott a '69° South' rendzőjeként. 2007-ben ő kapta a Samuel Beckett díjat, a 'The Terrific Electric' avantgárd darab írásáért és rendezéséért.

Sophie anyanyelvi szinten beszél franciául, kíváló lovas és zongorista. 2005-ben jelent meg francia nyelvű zenei albuma (The IsisProject) Guy Chambers közreműködésével.


Bennel már több mint egy évtizede ismerik egymást, kapcsolatukról 2014. júniusában kezdtek pletykálni, amikor együtt jelentek meg a French Open döntőjén, valamint később James Rhodes esküvőjén is.

 

Kapcsolatuk nyílt titoknak számított, amit az eljegyzés hírének megjelenéséig nem erősítették meg. A bejelentés a The Times 2014. november 5-ei számának 'Births, Marriages and Deaths' rovatában történt meg.

 

2015. január 7-én bejelentették, hogy első gyermeküket várják.

 

2015. február 14-én szűk családi és baráti körben, Wight szigetén házasodtak össze.

 

2015. június 13-án bejelentették, hogy megszületett első kisfiúk. A kis Christopher 'Kit' Carlton Cumberbatch június 1-én látta meg a napvilágot a westminsteri Portland kórházban.

Alig egy évvel kisfiuk születése után, 2016 október 20-án, a Doctor Strange Los Angeles-i premerén bejelentették, hogy Sophie ismét babát vár.


2017. március 26-án felreppent a hír, hogy március 3-án megszületett második kisfiuk, Hal Auden Cumberbatch. Testvéréhez hasonlóan a londoni Portland Hospitalban. Később a People Magazin hivatalosan is megerősítette a hírt.

 
Hello!

Benedict Cumberbatch, Emmy díjas, Oscar és többszörös Golden Globe jelölt brit színész. A Star Trek Into Darkness, és a The Imitation Game sztárja. A modern Sherlock Holmes, Doctor Strange és Smaug, a sárkány megformálója. A Brit Birodalom Rendjének parancsnoka, nagylelkű jótékonykodó, férj és apuka. Honlapunk küldetése, hogy összegyűjtsünk róla minden fellelhető információt, legyen az kép, videó, riport, hírmorzsa vagy érdekesség.

 
Navigáció

>> Főoldal
>> Mr. Cumberbatch
>> Sherlock
>> Galéria
>>Új Galéria
>> Média
>> Extrák
>> Fórum
>> Oldal

 
Chat

Szépen kérünk benneteket, hogy se Benedictet, se a hozzátartozóit (sőt, ha lehet, senkit) ne szidjátok a társalgóban, és igyekezzetek úrihölgyek módjára beszélgetni.

 
Projektek

Avengers: Infinity War
Doctor Strange
2018. április 26. (hun)

How the Grinch
Stole Christmas
Grinch

2018. november 9. (USA)

Jungel Book
Sheer Khan
2018. október 19. (USA)

Magik
Lewis
2018

Melrose
Patrick Melrose
2018. május 13.

The War Magician
Jasper Maskelyne
2018 (?)

Captain Marvel
Doctor Strange
2019. március 8. (USA)

Untitled Avengers Movie
Doctor Strange
2019. ősz (?)

Rogue Male
Capt. Alan Thorndike
2019?

How To Stop Time
Tom Hazard
2019-2020 (?)
 

 
Barátaink

best movies by larewen

 //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png Trónok Harca
 https://lh6.googleusercontent.com/-JcQFfgAJsuw/UBA3zCHJwsI/AAAAAAAABGM/Khep3dJ4ep0/s55/jeremy.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-t-xhnVcpZgk/UBhjqddqzhI/AAAAAAAABHM/M8lQx3aPBRI/s55/bookz.jpg my chemical romance https://lh6.googleusercontent.com/-DD6fXQRL09k/UO8WOIl-4KI/AAAAAAAAB48/W9LrA11g3Eg/s55/rdj.jpg
 
  Vettel
  Grimm Disney Sorozatok birodalma //cumbernation.gportal.hu/portal/cumbernation/image/gallery/1327523414_46.png

20/ 0 szabad
 

 
Cserék

     ☆ ★

kérj cserét a csetben vagy a VK-ban - és itt hirdess!
szerkesztők: abby, larewen, reisuto, stanci
aktív szerkesztő: Abby
(abby.cumbernation@indamail.hu vagy abby.cumbernation@gmail.com)

 

 
Emlékeztető

Sherlock: The Final Problem
2017. január 15.
22:00 BBC One 

Itt is megtalálsz minket

 
Szavazz!
Lezárt szavazások
 
Rajongók
Indulás: 2012-01-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
közérdekű

akadálymentes gportal mozgalom

My Absurd View  Anchime GpLiliana My Happy World Gp.  Kritika Lap 
Novus
  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw  Nox rajongói oldal 
Diametrically Blog Creative Critique  Legends of Stories Cumbernation Gp

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!